gif
header image

O NAMA

CENTAR ZA SAVREMENU PSIHIJATRIJU I PSIHOTERAPIJU

Pro Anima Centar je centar za savremenu psihijatriju i psihoterapiju koji Vam nudi otvorenost, pristupačnost, diskreciju i savremenost.

 

 

Svi tradicionalni i savremeni principi lečenja primenjuju se kroz jedinstven PRO ANIMA METOD

 

 

PRO ANIMA METOD osmišljen je u našoj neuro laboratoriji, kroz saradnju sa partnerima i kolegama širom sveta, bazirano na znanju i iskustvu koje smo sticali tokom višedecenijskog rada sa Vama kao partnerima i najvažnijim članovima našeg tima.

Na osnovu dugogodišnjeg predanog rada i iskustva, uz vizionarske poglede na ljudsku dušu, dr Jasminka Janković Gajić i dr Nataša Šikanić su kreirale jedinstven PRO ANIMA METOD.  Baziran je na najboljem iz tradicionalnog, a osvežen najnovijim savremenim dostignućima nauke i tehnologije. Istraživali smo dug put kroz istoriju psihijatrije, preko Teslinih vizija do neuro nauke XXI veka.

Okupili smo ceo tim koji se bavi kreiranjem personalizovanih programa, gde ste Vi najvažnija karika, a sa ciljem Vašeg blagostanja postignuto kroz savremeno lečenje. Vi ste to prepoznali, iskoristili, ukazali nam poverenje, a time potvrdili delotvornost i efikasnost jedinstvene PRO ANIMA METODE. Najdragoceniji rezultat našeg zajedničkog rada su brojni oporavljeni, osnaženi, funkcionalni ljudi koji su ostvarili značajan napredak na stepenicama ličnog i profesionalnog razvoja.

Naš koncept je prepoznat u regionu, Evropi i šire, te su sve brojniji zadovoljni klijenti iz inostranstva koji su, tražeći najbolje za sebe, rešenje pronašli u našem metodu.

Doktorke, Janković-Gajić i Šikanić, su svojim predanim radom osmislile, osnovale, razradile, primenile i usavršile ovaj jedinstven metod i sprovode ga sa svojim timom.

 

Ukoliko imate očekivanja tradicionalne psihijatrijske i psihoterapijske prakse razočaraćete se u Pro Anima Centru. Nudimo Vam najbolje od tradicionalnog i savremenog, osmišljeno u našoj neurolaboratoriji u saradnji sa kolegama i partnerima iz inostransva u jedinstvenom, integrativnom, multidisciplinarnom PRO ANIMA METODU