gif
header image

Wellness Klinika Pro Anima Balans

Dobrodošli u Pro Anima Balans

Uspostavite balans uma, tela i duha u našoj Wellness Klinici PRO ANIMA BALANS uz naše stručnjake sa višedecenijskim iskustvom kroz 5-dnevni koncept Pro Anima Balans.

Kada izgovorimo da smo pod stresom, najčešće mislimo na emociju. Međutim, stres je mnogo više od emocije, to je kompleksan fiziološki i psihološki odgovor celog organizma sa nizom simptoma, kojih često nismo ni svesni.

 

Naše telo može uspešno da se nosi sa malim količinama stresa koji traje kratko, ali kada stres postane kontinuiran može imati veoma negativne efekte na mozak i celokupnu funkciju organizma. Svakodnevna izloženost stresu slabi naše prirodne resurse i povećava rizik od anksioznosti, depresije, nesanice, različitih oblika zavisnosti, gojaznosti, kardiovaskularnih, endokrinih, gastro-intestinalnih i drugih hroničnih oboljenja.

 

Iz tog razloga, važno je da slušamo svoje telo i osvestimo da se na lak način možemo osloboditi stresa, osloboditi telo i dušu od nagomilanih toksina.

Šta je Wellness Klinika Pro Anima Balans i kako vam može pomoći da uspostavite balans?

 

Wellness Klinika Pro Anima Balans je  wellness klinika u kojoj se primenjuje savremeni pristup koji razume balans uma, tela i duha, koji vas osnažuje, detoksikuje, oslobađa od negativnih efekata stresa.

U Wellness Klinici ProAnima Balans primenjujemo program koji je jedinstven i sveobuhvatan za svakog pojedinca i zasniva se na personalizovanom pristupu, baziranom na savremenim dostignućima medicinske nauke, postu, tehnikama čišćenja organizma, oporavku tela i uma.

 

Program smo kreirali koristeći kombinaciju konvencionalnih i savremenih psihosomatskih znanja sa ciljem jačanja imunog odgovora na stres, sveobuhvatnog isceljenja, pročišćavanja tela i uma i osnaživanja potencijala pojedinca.

Šta uključuje Wellness Klinika Pro Anima Balans?

U našoj Wellness Klinici program je u potpunosti prlagođenim jedinstvenim potrebama i snagama svakog pojedinca.

 

Vaš Pro Anima Balans počinjemo procenom vašeg trenutnog statusa, koja uključuje psihosomatsko sagledavanje opšteg stanja organizma i na osnovu koje kreiramo personalizovani i jedinstveni antistres i detoksikacioni program za postizanje balansa.

 

Vaše trenutno zdravstveno stanje nije prepreka da se uključite u ProAnima Balans program. Ukoliko imate neku hroničnu bolest, vaš lični program ćemo u potpunosti prilagoditi trenutnim potrebama vašeg organizma i kreirati strategiju koja će vam obezbediti oslobađanje od stresa i detox.

 

Kroz Pro Anima Balans Detoksikaciju (čišćenje organizma) i medicinski izbalansiranu specifičnu ishranu baziranu na postu dodatno radimo na jačanju imunog sistema.

 

Najveći broj ćelija imunog sistema se nalazi u crevima i zato detoks započinjemo upravo odatle – medicinski vođenim čišćenjem sistema za varenje. Nakon toga, kreiramo i sprovodimo zdravi i održivi plan ishrane koji će biti dodatna podrška organizmu za vraćanje u balans.

 

U Pro Anima Balans Program su uključene brojne  tehnike za relaksaciju i balansiranje organizma. Program uključuje magnetnu stimulaciju neurona, emotivnu stabilizaciju uz pomoć očnih pokreta, tehnike relaksacije u virtuelnoj realnosti, savetovanja, poseban program za detoksikaciju jetre kao glavnog i najvažnijeg organa za čišćenje organizma, različite vrste terapijske i relaksacione masaže, saunu i hladne kupke sa mentom, negu i čišćenje kože.

Kome je namenjena Wellness Klinika Pro Anima Balans?

Wellness Klinika Pro Anima Balans je namenjen svima koji se nakon povratka sa odmora, spa vikenda ili team building-a osećaju umorno ili iscrpljeno već nakon nekoliko dana.

Ukoliko obavljate odgovoran i izazovan posao, ukoliko osećate konstantan pritisak ili ste pod stresom, naš  Pro Anima Balans Tim Vam može pomoći da ponovo uspostavite osećaj stabilnosti i ravnoteže. Program je namenjen pojedincima, ali i timovima. Veoma rado ćemo kreirati poseban program za Vaš tim koji može iskoristiti pogodnosti Wellness Klinike Pro Anima Balans i organizovati Team Bulding u našem jedinstvenom centru.

 

Da saznate više detalja o Wellness Klinici Pro Anima Balans  možete nas kontaktirati putem telefona ili maila:
Telefon: +381 64 337 16 37
Email: balans@proanima.rs

Više informacija o programu

Da saznate više detalja o Pro Anima Balans konceptu možete nas kontaktirati putem telefona +381 64 337 16 37 ili email balans@proanima.rs