gif
header image

TAMARA LUTOVAC

Office menadžer Centra, rTMS operater

U okviru psihijatrijske ordinacije Pro Anima Centar, Tamara obavlja organizaciono-administrativne poslove. Poseduje dugogodišnje iskustvo na menadžerskoj poziciji, vođenju tima, selekciji kandidata i obuci zaposlenih. Orijentisana ka glavnom cilju zadovoljenja potreba klijenata, uspešno motiviše i  osoblje za postizanje rezultata i rešava kadrovska pitanja. Ljubazna i prijatna, Tamara će Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve. Tamara je prvo lice koje ćete sresti u našem Centru, osoba koja  će vas dočekati sa osmehom i toplinom i potruditi se da vam bude prijatno.

 

Tamara je završila edukaciju za primenu transkranijalne magnetne stimulacije čime je stekla sertifikat za primenu MagVenture TMS terapije i time se specijalizovala za rad sa klijentima kojima je indikovan rTMS tretman. 

 

Posebno je zainteresovana za psihologiju i mentalno zdravlje, održava profesionalno i tehničko znanje pohađanjem brojnih edukativnih kurseva i  radionica, što  uspešno primenjuje u sklopu Pro Anima Centra .